333 dingen om over te schrijven

333 dingen om over te schrijven

Hey lieve lezers❤

Ik had een ideetje. Soms heb je dat ineens. Een idee dat je niet meer los laat. Zo’n idee had ik dus een aantal geleden ook. Ik zag het boek 333 dingen om over te schrijven minstens een jaar geleden al. Al die tijd is het me bij gebleven. Tot ik hem gisteren weer tegenkwam. Waarom, dacht ik bij mezelf, pluk ik niet een aantal opdrachten eruit die ik ga schrijven.

Een kleine voetnoot. Ik ben geen pro-schrijver. Tenminste nog niet…. Ik hoop dat ik hier veel plezier uit haal. En dat jullie een klein beetje met me mee genieten. Ik nodig je zeker uit om mee te schrijven met de opdrachten die ik uitkies.

Over een paar dagen kunnen jullie de eerste opdracht verwachten. Veel lees plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.