Bravelands De Outsider – Erin Hunter

1542793022760‘Verschillende paren ogen lichtten op terwijl ze zijn richting uit keken.’

Hey lieve lezers❤, ik heb weer een nieuwe recensie voor jullie klaarstaan. Dit boek deed me denken aan een bekende film. Welke film? Lees snel verder…

Bravelands volgt het verhaal van drie jonge dieren. Een leeuw, verstoten door zijn groep. Een olifant die de botten van de doden leest. Een baviaan, die opstaat tegen zijn lot. De regel die in heel Bravelands geld is heel duidelijk. Alleen doden om te overleven. Sommige dieren zijn wel heel erg gebrand op macht en aanzien, dat zelfs deze regel verbroken word. Bravelands is niet meer wat het was…

Wow! Dit boek doet me zo sterk denken aan The Lion King. Het bracht me helemaal terug naar vroeger!  Het boek weet je mee te sleuren naar een dierenrijk vol met gevaren, hectiek en bijzondere vriendschappen. De dieren zijn stuk voor stuk goed vertegenwoordigd. Ondanks dat dit natuurlijk geen realistisch boek is, zijn de dieren en hun groepsdynamiek redelijk accuraat neergezet.

Ik heb het boek met erg veel plezier gelezen. Het enige wat ik bij mezelf tegen kwam dat op ongeveer twee derde van het boek het verhaal me niet zoveel meer boeide. Dit was anderzijds erg snel over. Ik heb er verder niet heel veel over te klagen.

Bravelands De Outsider krijgt van mij ⭐⭐⭐⭐

Erin Hunter kun je kennen van de bekende Warrior Cats series. Bravelands is de nieuwste serie onder het schrijverscollectief Erin Hunter. Het tweede boek is al verschenen in het Nederland. Bravelands De Regelbrekers.

Orginele titel: Bravelands – Book 1 – The broken tribe

Vertaling: Saskia Martens en Fantoom

Uitgeverij: Fantoom

Pagina’s: 341

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.