Tik Tak – Chris McGeorge

Hey lieve lezers. Een recensie is weer daar! Het concept van het boek was leuk, de uitvoering ging niet zo goed… Waarom? Lees snel verder…

Morgan Sheppard zit opgesloten in een hotelkamer. Samen met vijf anderen en een lijk. Een van de aanwezigen in de kamer moet het gedaan hebben, het is aan Sheppard om uit te vinden wie de dader is. Maar de klok tikt. Drie uur en dan moet de moord opgelost zijn. Anders zijn ze er allemaal geweest

De eerste hoofdstukken die ik las waren bijna niet door te komen. Ik heb het boek eigenlijk dan ook weg gelegd om hem nooit meer op te pakken. Toen het boek ook als luisterboek beschikbaar werd op Storytel heb ik die maar aangeklikt. Daardoor werd het al iets beter. Nog steeds was ik niet overdondert, maar ik bleef wel luisteren. De hoofdpersoon Morgan Sheppard is zeer onsympathiek. Hierdoor werd het moeilijk om je in te leven in de situatie waar hij zich in bevond, het verhaal draait immers om hem. Hiernaast was het voor mij op de helft van het boek al duidelijk wie het gedaan had en hoe dat gegaan was. Helaas klopten mijn vermoedens en was er niets spannends meer aan. Het slotstuk van het boek is daarnaast erg langdradig en had veel korter gekund. Het boek was een leuk concept, de uitvoering is gewoon niet goed gedaan. Een gemiste kans.

Ik geef Tik Tak ⭐⭐

  • Orginele titel: Guess Who
  • Vertaling: Marion Drolsbach
  • Uitgeverij: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
  • Pagina’s 318

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.