333 dingen om over te schrijven – 5/12/18

Hey lieve lezers❤ en welkom bij de eerste opdracht van 333 dingen om over te schrijven.  De opdracht van deze keer luidt: Je bent zeven, en je hebt net gehoord dat Sinterklaas niet bestaat. Je gelooft het niet. Schrijf je verlanglijstje.

Lieve lieve lieve Sinterklaas,

ze zijn hier allemaal hartstikke gek! Vertellen ze me dat je niet bestaat. Ik weet wel beter hoor. Ik weet dat u echt bent. Er is toch zeker geen nep Sint die elk jaar op de boot naar ons toe komt? Nee hoor, dat geloof ik gewoon niet. Wie zou dat nou doen? Dat is liegen en grote mensen liegen nooit. Lieze zei dat ik heus wel kon weten dat u nep was omdat uw baard niet echt is. Die heb ik natuurlijk vorig jaar van uw gezicht getrokken. Uh… Sorry nog daarvoor! Dat uw baard niet echt is snap ik wel. Ik zou ook gek worden met zo’n kriebel ding. Jakkes. Jongens zoals ik en u snappen dat ten minste. Lieze is een meisje die snapt er niks van. Ik denk dat u ze maar gewoon mee moeten nemen. Je weet wel. In de zak. Lieze en haar stomme vriendin Merel natuurlijk he. Die zeggen dat u niet bestaat. Ik niet. Ik ben lief geweest dit jaar. Daarom schrijf ik u ook, mijn verlanglijstje. Dit jaar zal ik niet om te veel vragen zodat u me alles gewoon kan geven! En dat moet u natuurlijk nu ook wel. Ik zeg u en dat is netjes. Als je iets netjes vraagt dat krijg je het meestal wel. Dus. Wilt u dit allemaal even aan me geven?

  • Race auto
  • Bravelands – De regelbrekers
  • Teddy beer
  • Playstation

Zo dat was best kort toch? Die playstation mag ook wel een playstation 3 zijn in plaatst van een playstation 4. Ik ben met weinig al tevreden. En alsjeblieft neem Lieze mee. Ze lacht me uit nu ik u een verlanglijstje schrijf…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.