Mijn hele leven lang – Emma Anna

Hey lieve lezers❤ een nieuwe recensie voor de hopeloze romantici onder ons. Ik las het boek Mijn hele leven lang geschreven door Emma Anna. Lees snel verder om er achter te komen wat ik van dit liefdesverhaal vond.

Hoe verboden kan een liefde zijn? Lynn is niet alleen verliefd op de vriend van haar vader. Hij is ook nog eens haar leraar en 18 jaar ouder. De verboden liefde groot uit tot een intense, liefdevolle maar kort durende relatie. Na een telefoontje van haar moeder blikt ze terug op haar relatie. Lynn realiseert zich dat ze nog niet over hem heen is…

Voor alle vrouwen en meisjes die hunkeren naar een nieuw sprookje!

Emma Anna

Emma Anna beloofde een sprookje. Een belofte die ze naar mijn mening heeft volbracht. Emma Anna haar schrijfstijl is eenvoudig te begrijpen, een boek waar je lekker in weg kan dromen zonder de moeilijkste woorden. Een verhaal waar zowel adolescenten als volwassenen van kunnen genieten. Een boek vol sexy scenes die je laten hunkeren naar meer. Iets wat mij deed denken aan een iets minder pikante versie van Vijftig tinten grijs. Mijn hele leven lang ⭐⭐⭐⭐

Emma Anna is een pseudoniem waaronder Juliette Heugen schrijft. Onder de naam Emma Anna bracht ze nog een boek uit: Vecht voor jou.

Uitgeverij: Mijnbestseller.nl

Pagina’s: 268 (e-book)

Ik wil Emma Anna bedanken voor het recensie-exemplaar dat ik ontvangen heb.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.