Warrior Cats: De wildernis in – Erin Hunter

‘Alleen vuur kan onze Clan redden.’

Hey lieve lezers❤ een nieuwe recensie. Deze keer bespreek ik Warrior Cats: De wildernis in. Een verhaal geschreven uit het gezichtspunt van katten. Lees snel verder om te ontdekken wat ik er van vond…

Rufus is een huiskat, of hoe de Clans hem noemen, een poesiepoes. Rufus sluit zich aan bij de DonderClan, een van de vier wilde Clans die leven in het woud. Vier Clans die bestaan uit katten. Ze volgen allemaal dezelfde regels, totdat de SchaduwClan de regels niet meer naleeft. Krijgskatten verliezen hun levens, soms ander rare omstandigheden.

Het verhaal is verbijsterend geschreven. Het ene moment is prachtig en het volgende moment zit je in een wrede scene waarin van alles gebeurt. Thema’s als vriendschap en verraad komen goed naar voren in het boek. Er zijn zelfs al een paar kleine hints naar romances, maar die worden nog niet expliciet benoemd of uitgezet. Met zelfverzonnen woorden, word het boek nog leuker.  Poesiepoes. Tweebenen. Een boek officieel geschreven voor kinderen, maar ook zeer vermakelijk voor ouder publiek. Een aanrader voor een kind dat avontuurlijk is, of voor een volwassene die dol is op katten. Warrior Cats: De wildernis in, krijgt van mij ⭐⭐⭐⭐⭐

Warrior Cats: De wildernis in is het allereerste boek uit de warrior cats serie. De eerste serie bestaat uit zes boeken. De serie is verkrijgbaar in paperback en hardback en zelfs als een boekenbox, waarin alle zes de delen zitten. 

Als je Warrior Cats nou heel erg leuk vind… Erin Hunter haar nieuwste serie Bravelands speelt zich af op de savanne met in de hoofdrol een Leeuw, een Baviaan en een Olifant.

Originele titel: Warriors Into the wild

Vertaling: Huberte Vriesendorp

Uitgeverij: Fantoom

Pagina’s: 316

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.