Truth or Dance – Chinouk Thijssen

Hey lieve lezers! Ik had zo veel gehoord van dit boek. Ik zag hem overal voorbij komen, dus ik moest hem ook lezen. Eens kijken of hij de hype waard is…

Vier jonge ballerina’s: India, Zoë, Nikki, en Lisa. Zitten samen ineens in een groepschat; Truth or Dance. De meiden zijn in de veronderstelling dat dit nog steeds bij het schoolproject hoort. De opdrachten uitvoeren verhoogt de kans op de hoofdrol in de eindvoorstelling en alle vier willen ze die heel graag bemachtigen. Een duister spel ontvouwt zich, houd hun vriendschap stand en hoe ver zijn ze bereid te gaan?

Mijn verwachtingen waren zeer hoog toen ik begon aan dit boek. Overal om me heen werd dit bijna de hemel in geprezen. Vergelijkingen met Pretty Little Liars werden gemaakt, ik kan je vertellen dan moet je van goede huizen komen om mij nog versteld te doe zien staan. Geheel eerlijk heb ik nul verstand van dansen. Ik kijk wel eens So you think you can dance maar daar houd het ook wel op. Ballet is nooit echt iets geweest wat mij bijzonder veel interesseerde. Totdat Chinouk begint te schrijven en ik het snap. Opeens word je mee genomen naar een wereld, die voorheen onbekend was. Je merkt aan alles dat dit boek geschreven is met zo veel liefde. Je vliegt door het boek heen, neerleggen kan bijna niet. Je wilt weten wat er met je ballerina vriendinnen gebeurt. De vergelijking met Pretty Little Liars is volledig terecht. Een onbekend kwaad, dat alles lijkt te weten. Een hechte vriendengroep, met allemaal hun eigen verhaal. Ik raad dit boek enorm aan. Ook als je niks van dansen weet of er helemaal niks mee hebt. Chinouk laat je wel verliefd worden. Ik kan niet anders zeggen dat ik enorm uitkijk naar deel 2 en deel 3. ⭐⭐⭐⭐⭐

Uitgeverij: Clavis

Pagina’s: 285

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.