Wrap up december ’18

De wrap up van december is iets later als gepland. Des al niettemin las ik een behoorlijk lijstje aan boeken. Hier beneden lees je welke.

Deze maand las ik….

Het eerste boek dat ik uitlas was Mermaid. Een hervertelling van the little mermaid. Gaia wordt  15 en mag eindelijk naar de oppervlakte. Iets waar ze al jaren over droomde. Wanneer ze boven komt wordt ze opslag verliefd. Op een mensenjongen… Gaia wil zo graag ontsnappen aan haar vrede vader dat ze een deal sluit die misschien wel te duur is geweest. Mermaid – Louise O’Neill ⭐⭐⭐ -er staat een recensie online over dit boek

Mijn hele leven Lang volgt Lynn. Lynn was vier jaar geleden hopeloos verliefd, een liefde waar ze nu op terug kijkt. Lynn komt erachter dat ze nog niet over haar liefde heen is. Een liefde die gedoemd lijkt. Niet alleen is hij de vriend van haar vader. Hij is ook nog eens 18 jaar ouder en haar leraar.  Mijn hele leven lang – Emma Anna⭐⭐⭐⭐-er staat een recensie online over dit boek

Het volgende boek dat ik las was Erebos. Er gaat een mysterieuze game rond. Iedereen wil het spelen, maar je hebt maar een kans om te spelen. Als je personage sterft of als je er uitgegooid word houd het spel op. Nick wil de game ook spelen koste wat het kost, maar binnen de kortste keren heeft het spel ook hem in de ban… Erebos – U. Poznanski⭐⭐⭐⭐⭐ – er staat een recensie online over dit boek

Ik las Warrior Cats: de wildernis in. Waarin we Rufus volgen. Een poesiepoes die het leven in de Clan aangaat. Warrior Cats: De wildernis in – Erin Hunter⭐⭐⭐⭐⭐-er staat een recensie online over dit boek.

Vrees me was het volgende boek dat ik las. 264 dagen heeft Juliette niemand aangeraakt, de laatste keer dat ze dat deed was er een dodelijk ongeval. Wanneer er iemand tegenkomt die ze dacht nooit meer te zien wordt haar wereld op de kop gezet. Is hij wel te vertrouwen? Vrees me – Tahereh Mafi ⭐⭐⭐⭐– er staat een recensie online over dit boek.

Warrior Cats: Water en Vuur was het volgende boek dat ik oppakte. Hierin worden Vuurhart en Grijsstreep erop uit gestuurd de WindClan terug te halen. Naast de missende WindClan woedt er nog steeds onenigheid over de territoriumgrenzen. Maar is de SchaduwClan wel hun grootste vijand? Warrior Cats: Water en Vuur – Erin Hunter ⭐⭐⭐⭐ – er staat een recensie online over dit boek.

Soms lieg ik. Amber ligt in coma. Hoe ze daar gekomen is weet ze niet. Langzaam komen de herinneringen terug en weet ze dat ze nog niet veilig is. Ze moet snel wakker worden uit haar coma anders is ze haar leven niet zeker. Soms lieg ik – Alice Feeney⭐⭐⭐ 

De luisterboeken van deze maand:

In Lawinegevaar besluit advocate Chantal Donkers na het winnen van een spraakmakende zaak alles even achter zich te laten. De stress, de drukte, maar ook zeker haar stalker. Ze besluit samen met Niels op skivakantie te gaan in Zwitserland. Uiteindelijk vertrekken ze met zijn drieën, omdat de dochter van haar zus ineens voor de deur staat. Chantal heeft al ruim 10 jaar geen contact gehad met haar zus Amber. Maar Fenna zegt: ‘Mama zegt dat ik bij jou veilig ben.’ Lawinegevaar – Suzanne Vermeer ⭐⭐

Ella is 17 jaar en een echte overlever, na de dood van haar moeder moest ze voor zichzelf zorgen. Wat ook betekende dat ze het baantje als stripteasedanseres aan moest nemen om genoeg geld te verdienen. Uit het niets is daar ineens Callum. Die Ella graag uit haar armoede wil verlossen. Ze besluit in te trekken op zijn landgoed, waar ook zijn vijf zoons wonen. Zou Ella haar leven op orde krijgen? De Royals: Verleiding – Erin Watt ⭐⭐⭐⭐⭐

Reed heeft alles wat zijn hartje begeert. Geld, status en de meisjes staan voor hem in de rij. En gek genoeg kan hij nu nog maar aan een ding denken. Ella. Ella is anders dan andere meisjes. Ze laat zich niet inpakken door geld of materialistische dingen. Wanneer Reed een stomme fout maakt en Ella wegjaagt moet hij alles op alles zetten om haar terug te vinden. Alleen zij maakt het verschil voor hem. De Royals: Verraad – Erin Watt ⭐⭐⭐⭐

Ella en Reed zijn dol op elkaar. Ella heeft haar bad boy Reed, ondanks zijn streken geloofd ze in hem. Reed zal voor Ella door het vuur gaan. Moet hij zijn dubieuze verleden achter zich laten? De Royals: Geheimen – Erin Watt⭐⭐⭐

Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Haar ex-man Richard lijkt haar maar niet met rust te kunnen laten. Dus vertrekt ze naar Zwitserland. Om daar te gaan werken als hulp. Oppassen op de kinderen en helpen met de vakantiehuisjes die ze verhuren. Jules en Zalia lijken echter iets met zich mee te dragen. Als Saskia een gesprek opvangt tussen Jules en een vrouw en Richard ineens weer voor haar deur staat verandert alles. Zwarte Piste – Suzanne Vermeer ⭐⭐

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.