Wat als dit het is – Albertalli & Silvera

Ik had nog nooit iets gelezen van Becky Albertalli of Adam Silvera. Dit boek zag ik overal verschijnen en werd goed ontvangen. Natuurlijk werd ik nieuwsgierig en moest ik het ook lezen. Ik kreeg het boek van Mariska van @heavenleighbooks als kerstcadeautje! Super lief en ben het ook direct gaan lezen. Lees snel verder om er achter te komen wat ik er van vond!

Artur is alleen deze zomer in New York. Arthur is een romanticus en door zijn favoriete musicals weet hij dat er van alles kan gebeuren. Een romance zou deze zomer dus zomaar kunnen gebeuren…

Ben loopt naar het postkantoor met een doos vol spullen van zijn ex. Hij zit niet bepaald te wachten op een nieuwe romance.

Wanneer Arthur en Ben elkaar ontmoeten bij het postkantoor is er een klik. Een tweede date volgt, gevolgd door meerdere. Arthur doet hard zijn best, maar doet Ben wel genoeg? Het leven is niet een Broadway-musical, of toch wel?

Wat als dit het is, dat heb ik vaak gedacht toen ik het boek las. Is dit het nou? Ik kwam er maar moeilijk door. Toch pakte ik het boek steeds weer op, want ik wilde perse weten waar de hype over ging. Gelukkig werd het boek iets beter, toen ik het middelpunt passeerde. Er gebeurde eindelijk wat, maar voor mij is het boek de hype niet waard. Ik geloof best dat de schrijvers afzonderlijk van elkaar fantastische boeken neer kunnen zetten, maar deze samenwerking verdient geen 10 van mij. Er gebeurde te weinig. Er werden dingen benadrukt die voor mij geen doel hadden voor het grote verhaal. Ik vond het gewoon niet geweldig. Ik zou hem zeker niet nog een keer lezen. Voor mij gewoon een gemiddeld boek. Niet goed, maar ook niet verschrikkelijk.⭐⭐⭐

Originele titel: What if it’s us

Vertaling: Margot Reesink

Uitgeverij: BlossomBooks

Pagina’s: 336

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.