Dit is allemaal waar – Lygia Day Peñaflor

Hey lieve lezers. Ik las Dit is allemaal waar geschreven door Lygia Day Peñaflor. Een verhaal over een auteur dat een boek schrijft, een verhaallijn die ik nooit gelezen heb. Dat intrigeerde me en ik moest weten wat ik er van vond. Ben jij ook benieuwd? Lees dan verder…

Vier tieners raken bevriend met hun favoriete auteur. Wanneer haar nieuwe boek uitkomt, komen ze erachter dat hun geheimen basis waren voor het nieuwe verhaal. De ene haat haar, de ander is nog steeds fan. Maar waren ze wel bevriend met Fatima of was het allemaal maar voor de schijn?

Het boek is geschreven in verschillende perspectieven. Door interviews, dagboekstukken en fragmenten uit het nieuwe boek van Fatima wordt het verhaal verteld. Doordat je verschillende perspectieven leest en elk perspectief anders op de situatie kijkt blijft het spannend en word je uitgedaagd zelf een mening te vormen. Is wat Fatima gedaan heeft goed of heel erg slecht? Ik moet bekennen dat ik er nog steeds niet over uit ben. Wel weet ik dat het boek leest als een trein. Ik had moeite het boek weg te leggen. Ik wou gewoon weten hoe het afliep… In het begin zal het boek verwarrend zijn, want wat gebeurt er nou eigenlijk allemaal. De puzzelstukjes komen echter snel genoeg op hun plek. Waardoor een enorm meeslepend verhaal ontstaat. Spannend tot de laatste pagina.

Ik geef het boek ⭐⭐⭐⭐

Originele titel: All of This is True

Auteur: Lygia Day Peñaflor

Vertaling: Margot Reesink

Uitgeverij: Young & Awesome

Pagina’s: 309

Prijs: 18,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.