In het begin was er… Bob – Meg Rosoff

Hey liever lezers! Er staat weer een nieuwe recensie voor jullie klaar. Deze keer las ik In het begin was er… Bob van Meg Rosoff. Stel je voor dat God een jongen van een jaar of achttien is… Dat klinkt erg grappig. Dat klinkt als een opvolger van misschien wel Evan Almighty…

God is een typische puber. Lui, slordig, alleen maar met zichzelf bezig energ seksueel ingesteld. Die god staat op het punt Lucy te ontmoeten, één van de mooiste meisjes van de aarde. Alleen wanneer God, Bob, verliefd wordt volgen er alleen maar rampen…

Ik zal Met de deur in huis vallen. Dit boek viel me zwaar tegen. Ik had er heel wat van verwacht, want het is een super leuk idee. De uitvoering is waar het fout ging. Het was niet grappig. Er werden pogingen gedaan om het grappig te maken, maar dat sloeg de plank finaal mis. Het was geen logisch lopend verhaal. Er werden verhaallijnen ingetrokken die ik onnodig vond voor de rest van het verhaal en waardoor het verhaal alleen maar verwarrend werd. Het enige wat ik echt leuk vond in het boek was het huisdier van Bob. Voor de rest was ik er teleurgesteld. Het boek uitlezen vond ik moeilijk, maar het wegleggen vond ik ook moeilijk. Het idee was zo leuk, dat ik keer op keer dacht, het wordt vast beter. Dat werd het helaas niet. Dit boek is het perfecte voorbeeld van leuk idee, maar helemaal verkeerd aangepakt.

Ik geef dit boek ⭐⭐

Originele titel: There Is No Dog

Auteur: Meg Rosoff

Vertaling: Jenny de Jonge

Uitgeverij: Moon

Pagina’s: 255

Prijs: 8,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.