De dag dat ik doodging – Tania Bongers

Hey lieve lezers! De dag dat ik doodging, als dat niet een titel is die schreeuwt om gelezen te worden weet ik het ook niet meer. Een boek dat ik dan ook niet ongelezen heb kunnen laten. Ik las het e-book en dit is wat ik ervan vond…

Tania ontdekt dat ze zwanger is, dolgelukkig met haar kindje in haar buik vertelt ze het haar vriend. Samen zullen ze het gelukkigste gezinnetje worden wat er is. Totdat Tania erachter komt dat is baarmoederhalskanker heeft. De artsen adviseren haar abortus te plegen, maar dat laat Tania niet zo snel gebeuren. Tania besluit te vechten om haar kindje te houden…

Ik wist dat dit niet een feelgood roman ging zijn, maar wat een verhaal. Ik huil eigenlijk nooit om een boek. Zelden. Toch presteerde Tania Bongers me tranen in de ogen te bezorgen. Wat een kunst als je zo’n verschrikkelijk verhaal zo luchtig en vol met humor kunt vertellen. Na passages waar je hart in tweeën wordt gerukt, komt er een stukje waar je verschrikkelijk hard om kan lachen. Super sterk dat je zelfs in die donkere tijden kunt blijven lachen, hoe moeilijk dat ook is. Een verhaal dat ik nog een tijdje met me mee zal dragen.

Ik geef het ⭐⭐⭐⭐

Titel: De dag dat ik doodging

Auteur: Tania Bongers

Uitgeverij: Mistral

Prijs: 19,99

E-book: 4,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.