De One – Kiera Cass

Hey lieve lezers! Ik las De One van Kiera Cass. Het derde deel in de selection- serie. Hieronder lees je wat ik ervan vond.

35 meisjes begonnen de selectie. Maxon zal moeten kiezen tussen Kriss, Elise, Celeste en America. America heeft nooit durven dromen over een kroon op haar hoofd, maar nu het steeds dichterbij komt, lijkt die toekomst steeds aantrekkelijker. Naast de strijd voor Maxon, woedt de strijd buiten de muren van het paleis steeds heviger.

De hele serie is een sprookje, ook niet raar dat dit deel geen verschil is met de voorgaande delen. Toch heb ik erg genoten van de romantiek van het kasteel en de opbloeiende liefdes tussen verschillende personages. Ondanks dat ik het einde al voorspelt had vanaf het eerste boek, gebeuren er tussendoor toch erg spannende dingen, waardoor je zelfs nog even gaat twijfelen over de afloop. Ik kan niks anders zeggen dat het een heerlijk prinsessenverhaal is. Vlot te lezen. Door de schrijfstijl van Kiera Cass.

Ik geef het boek⭐⭐⭐⭐

Originele titel: The One

Auteur: Kiera Cass

Vertaling: Hanneke van Soest

Uitgeverij: Van Goor

Pagina’s: 261

Prijs: 15,99

E-book: 9,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.